Medlemsavgifter 2019:

Aktiva över 18år                    - 350kr
Aktiva under 18år                 - 200kr
Stödmedlem                           - 250kr

Betala in medlemsavgiften på klubbens postgiro nr 889525-2, skriv ditt namn & personnummer, din adress, din mailadress och ditt telefonnummer (vi behöver uppdatera vårat medlemsregister).

För nya medlemmar ber vi er även att skicka ett mail till våran kassör med dessa uppgifter, sussi.palmer@telia.com

Förutom ett medlemskap i RBR får du även tidningen Båtliv i brevlådan och kan teckna en förmånlig båtförsäkring via Svenska Båtunionen i Svenska Sjö, bla ingår Sjöassistans....

Bättre båtförsäkring med Svenska Sjö - Nyheter 2015
På Svenska sjö, som sedan 1967 ägs och drivs av Svenska båtunionen tillsammans med Sveriges båtägarorganisationer, arbetar man ständigt med att utveckla våra båtförsäkringar och trygghetslösningar för dig som båtägare och båtklubbsmedlem.

I år har Svenska sjö ansträngt sig lite extra med en rad förbättringar för att öka din trygghet både på sjön och på land.

Allrisk: upp till 50'000 kr. Ingår i helförsäkring för medlemmar
Utökat område: under juni, juli, augusti ingår i helförsäkring för medlemmar.
Maskinskada: ingår i helförsäkring för medlem och för motorer upp till 5 år gamla. Därefter kan tillägg tecknas innan motorn är 10 år och gäller upp till hela 14 år.
Uppläggningsmateriel: båtvagn, stöttor och täckmaterial höjs till 20’000 kr, mot tidigare 10’000 kr.
Hel Plus: den mest omfattande försäkringen – Försäkring till ett fast överenskommet försäkringsvärde och utan åldersavdrag för de flesta komponenter vid delskada - är nu möjligt att teckna för båtar med ett värde över 100’000 kr, oavsett årsmodell.

Självriskbonus: upp till 1 500 kr. Om du säljer din båt får ny ägare som försäkrar båten i Svenska Sjö 500 kr i självriskbonus direkt. Du får behålla din till ny båt.
Skadehistorikcertifikat : Om du säljer din båt kan du själv printa ett för att visa köpare din båts skadehistorik -Extra trygghet för köparen!
Ägarbonus : Vi ägs av dig och båtägarorganisationerna. Vid ett bra resultat går det tillbaka till dig som kund och till båtlivet i form av ägarbonus.

Ny lägsta självrisk:  sänks till 1500/3000 kr där 3 000 kr gäller vid sjöskada.
Sjöassistans:  ingår självklart i alla våra försäkringar- dygnet runt året runt
2014 var 85 % av Svenska Sjös kunder mycket nöjda med deras skadereglering
Båtunionen

För er som är aktiva åkare får ni heller inte glömma att fylla i en licensansökan som sedan ska skickas till RBR. Vår kassör Sussi skriver sedan på den för att intyga att ni betalt medlemsavgiften, sen skickas den vidare till SVERA och ni är därefter klara att representera RBR i tävlingssammanhang. 

Licensansökan hos SVERA hittar ni här:

Licensansökan 2015